Därför ska du göra skönhetsbehandlingar på vintern

Har du funderat på att göra en skönhetsbehandling så är vintern den perfekta årstiden. Solkänslig hud efter laserbehandlingar och svullnader efter fillers är inga problem i vinterkylan. Hos Dr Oest i Göteborg kan du göra flera sorters skönhetsbehandlingar nu i vinter.

Vintern är här, och massor av festligheter med den. Men även så kallad vinterhud som blir torr och fnasig i kylan. Med ett besök hos Dr Oest i Göteborg kan du både behandla hudproblem och ge dig själv ett lyft inför det nya året. Faktum är att vintern av flera olika skäl är en utmärkt årstid för skönhetsbehandlingar, .

De bästa skönhetsbehandlingarna

Oavsett om du vill föryngra huden, behandla ärr och fläckar eller ta bort oönskad hårväxt finns det skönhetsbehandlingar som passar dig. Dock är det viktigt att vända sig till en professionell klinik för att få ett bra och säkert resultat. Hos Dr Oest tas du väl om hand av ett team med lång erfarenhet, hög kompetens och goda vetenskapliga kunskaper. I och med nya lagar för skönhetsbehandlingar får endast legitimerad hälsopersonal utföra ingreppen, vilket är en ytterligare garanti för att du är i goda händer.

Det finns många sorters skönhetsbehandlingar som förbättrar huden på olika sätt. Vill du ha ett yngre utseende är trådlyft, injektionsbehandlingar och needle pen effektiva sätt. Laser och needle pen kan även behandla hudproblem som ärr och solskador. För en bättre hy i allmänhet är kemisk peeling ett alternativ. Hos Dr Oest kan du också få permanent hårborttagning, cellulitbehandling, tandblekning och mycket annat.

Fördelarna med vinterbehandlingar

Att lyxa till det under vintern och göra sig extra snygg inför diverse firanden är anledningar så goda som några att göra skönhetsbehandlingar under vinterhalvåret, men det finns också rent praktiska fördelar. Under vintern får många problem med torr och fnasig hud så att göra en kemisk peeling och sedan hemmafixa med krämer och ansiktsmasker är ett bra sätt att ge huden en ny start. För många sorters hudbehandlingar, exempelvis laser, är det även viktigt att undvika solen efteråt, och vid hårborttagning är det dessutom bra att vara så blek som möjligt så att behandlingen tar hårstråna bättre. Är du svullen efter injektionsbehandlingar blir svullnaden också snällare i vinterkylan.